Díjat nyert a Pannónia Kincse ásványvíz

Nem is hinnénk, milyen jó a szervezetünknek a lúgos ásványvíz.

A lúgos ásványvíz olyan élettani hatásokkal bír, amelyet a megszokott, mentes ásványvizek nem tudnak felmutatni. A kiváló minőségű, ásványokban és nyomelemekben gazdag Pannónia Kincse már a NIVEX Ivóvíz Expóról is első díjjal távozott, ahol vízszomeliék választották kategóriáján belül a legjobbnak. A hazai márka pedig jó úton jár ahhoz, hogy a szélesebb közönség is megismerje.

“Ez az ásványvíz nem olyan, mint a hagyományos vizek, amiket megszokhattunk a boltok polcain. Az összetétele kivételes, ezért különösen kedvező élettani hatásokkal bír. Úgy kerül a föld mélyéről a flakonba, ahogyan a Jóisten megteremtette” - hangsúlyozza Nagy Gyula, a Pannónia Ásványvíz Kft. tulajdonosa.

A természetes lúgos ásványvíz forgalmazóinak nem titkolt célja, hogy “szívügyileg” is megszólítsák a vásárlókat. Ezt szolgálja a szabadalmi oltalommal védett, kalocsai mintás motívum a palackokon, akárcsak “A legmagyarabb ásványvíznek” mondott elnevezés is. De nem véletlen a beszédes szlogen sem: “Kóstold és érezd a különbséget!”

“A dús ásványvíz esetében is már a lúgos vízhez adják hozzá a szén-dioxidot. Így megkapjuk a buborékot, és a jól ismert csiklandozást a torkunkban, a termék mégsem emeli meg a savszintünket” - magyarázza Nagy Gyula.

A lúgos közegben ugyanis teljesen más ősbaktériumok vannak jelen, mint a savas környezetben. Ezek a megközelítőleg 7,9-es PH-értékű, lúgos vizek kifejezetten jótékony hatással lehetnek a szervezetre.

steve-johnson-n-mqwxxzvny-unsplash.jpg

Bárkit érinthet az elsavasodás problémája

“A mai emberek többségének jellemzően el van savasodva a szervezete. Ez az elsavasodás számos betegség hátterében áll, ám a lúgos ételek és italok fogyasztásával ellensúlyozható. A lúgos víz csökkenti a sportolás közben fellépő görcsöket, ezért már sok konditeremben is megtalálhatók a termékeink” - mondja a 2014-ben alakult Kft. vezetője.

cimkek2.jpgNemcsak a sportolóknak, hanem a babáknak, a kismamáknak, az időseknek is ajánlott a Pannónia Kincse fogyasztása. Sőt, a nátriumszegény étrend kedvelőinek is javasolható, a vízben ugyanis kevés nátriumsó található, így kifejezetten szívbarát termék.

Minőségét pedig mi sem fémjelzi jobban, mint hogy a 2021-es NIVEX Ivóvíz Expón is remekül szerepelt: első díjat nyert a szénsavmentes, közepes ásványianyag-tartalmú vizek kategóriájában. Mindezt azzal együtt, hogy a zsűriző vízszomeliék több órán át vakon kóstolták a nemzetközi mezőnyben induló vizeket.

Ám a mostani is nagy pillanat az egykori kis családi cég számára: a termékük mától újra országszerte elérhető, és bárki élvezheti és megtapasztalhatja a lúgos víz jótékony hatásait. A Pannónia Kincse ásványvizet ugyanis már a Lidl üzletlánc polcain is megtaláljuk. A Magyar Termék logó garantálja, hogy a vásárlással a hazai termelőket támogatjuk.

“Már csak klímavédelmi okokból is érdemes a magyar termékeket választanunk, mivel ezeket nem szállítják több országon keresztül. Így hozzájárulunk a karbonlábnyom csökkentéséhez, sőt, a magyar gazdaság pandémia utáni és jelenlegi gazdasági helyzet élénkítéséhez is” - zárja Nagy Gyula.

A bejegyzés trackback címe:

https://blog.gastro.hu/api/trackback/id/tr8917956758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása